+31 6 2235 7847 info@tapedphotobooth.nl

Silent Disco

Silent Disco verhuurservice

Welkom bij onze Silent Disco verhuurservice, waar jouw evenement wordt omgetoverd tot een unieke audio-ervaring! Of je nu een intiem privéfeest, een zakelijk evenement of een onvergetelijke bruiloft organiseert, onze draadloze koptelefoons garanderen een buitengewone belevenis.

Ontdek de vrijheid van dansen zonder enige geluidsbeperkingen, behalve wanneer je net iets te enthousiast meezingt. Met onze draadloze koptelefoons kun je kiezen uit verschillende kanalen, zodat je volop kunt genieten van jouw favoriete muziekstijl. Ideaal voor elk feest waar de dansvloer tot leven moet komen, zonder zorgen over geluidsoverlast!

Hoe werkt het?

Muziek aansluiten

Sluit je audiobron(nen) aan op de zender(s)(transmitter) Het is mogelijk om tot 3 geluidsbronnen aan te sluiten op 3 verschillende kanalen. Per kanaal heb je een geluidsbron nodig. Een geluidsbron kan het volgende zijn: *telefoon *ipad *ipod *laptop *DJ set Alle aansluitkabels die je nodig hebt worden erbij geleverd: XLR (DJ sets), jack, tulp/rca minijack

Gebruik Headphone.

* Zet de headphone AAN/UIT door de ON/OFF knop ingedrukt te houden. * SWITCHEN naar een ander kanaal doe je door 1 maal KORT op de ON/OFF knop te drukken. * Met de volume knop kun je het draaiwieltje naar links en recht draaien om het juiste volume voor jou te bepalen.

Tarieven.
De prijzen in de onderstaande tabel zijn voor een blok van de batterijduur van minimaal 8 uur. De minimale afname bedraagt 10 stuks.
De koptelefoons worden standaard geleverd met 1 zendkastje die goed is voor 1 kanaal. Neem gerust contact op als je vragen hebt.

Product Prijs
Silent disco headphone per stuk per dag huurprijs: €4,00 per dag
Heel weekend dansen? Headphones vrijdag halen maandag terug €6,- per headphone
extra zenderkastje(s) inclusief bijbehorende kabels. huurprijs: Gratis bij de huur van minimaal 20 headphones anders €5,- per extra kanaal
Dj Booth prijs op aanvraag
Kleurrijke Host die de silent disco begeleid koptelefoons afgeeft en in neemt prijs op aanvraag
DJ prijs op aanvraag
Microphone handheld of draadloos prijs op aanvraag

 

image 25
hitjesbingo

Hitjes BINGO

hitjesbingo1

Voeg een speels element toe aan je Silent Disco met onze Hitjes Bingo-optie. Terwijl de dansvloer oplicht met kleurrijke koptelefoons, streep je jouw favoriete hits af op je persoonlijke bingo-kaart. Een interactief en vermakelijk spel dat de feestvreugde naar een hoger niveau til

 

foodhallen5jaar9

Een Feest van Herkenning!

Ben jij klaar voor een avond vol muzikale magie en dansplezier? Doe mee met onze Hitjes Bingo en laat je meeslepen op een onvergetelijke reis door de grootste hits van alle tijden!

Wat kun je verwachten?

Ontvang bij binnenkomst je persoonlijke Hitjes Bingo-kaart en maak je klaar om je favoriete nummers te horen. Onze energieke DJ leidt je door een aaneenschakeling van hits uit diverse genres. Zodra jouw favoriete nummer wordt gedraaid, streep je het af op je kaart en maak je kans op geweldige prijzen!

Dans de Nacht Weg

Laat je niet alleen betoveren door de muziek, maar ook door de geweldige sfeer op de dansvloer. Onze DJ weet precies hoe hij de perfecte mix van nummers moet draaien om iedereen in beweging te krijgen. Bereid je voor op een avond vol onverwachte wendingen en heerlijke dansmoves!

Naast de euforie van het afstrepen van je Hitjes Bingo-kaart, maak je ook kans op fantastische prijzen die je echt wel nodig hebt! Van grote Waaiers tot planten inclusief pot, er wachten geweldige beloningen op de gelukkige winnaars.