+31 6 2235 7847 info@tapedphotobooth.nl

Over mij

Patrice Gerressen

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Patrice, trotse moeder van twee geweldige kinderen. Ongeveer 8 jaar geleden volgde ik mijn opleiding aan de Fotovakschool, en het was tijdens deze periode dat ik bedacht dat een Photobooth nog veel leuker kon zijn dan ik ooit had gedacht! Zo ontstond mijn eerste Photobooth caravan.

Mijn passie ligt in het bezorgen van vreugde, en er is niets wat ik liever doe dan mensen aan het lachen maken. Wanneer ik aan het werk ben en die stralende gezichten zie terwijl ze hun fotostrips bekijken, krijg ik ontzettend veel energie.

Of het nu op festivals, bruiloften, bedrijfsevents, of andere gezellige plekken is, ik kom graag langs om de boel nog gezelliger te maken! Mijn Photobooth is volledig uitgerust met een scala aan verkleedspullen, de beste muziek en, als het mag, zelfs wat confetti om de boel op stelten te zetten.

Ik kijk er naar uit om samen met jullie bijzondere herinneringen te creëren en de nodige dosis plezier te beleven. Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt of als je mijn photobooth op jouw evenement wilt hebben.

Hopelijk tot snel!

Liefs, Patrice!